John C. Maxwell, unul dintre cei mai respectati si influenti experti in leadership, vine sa sustina cel mai important eveniment de training pentru dezvoltare personala si profesionala al anului 2011 organizat de Finmedia. La Palatul Parlamentului din Bucuresti, pe 23 martie 2011, peste 1.000 de participanti vor sta fata in fata cu numarul 1 mondial in leadership, John Maxwell, la seminarul “How to Be a Real Success”, apogeul unor abilitati invatate pe parcursul intregii sale cariere. Maxwell s-a angajat sa dezvolte lideri ai excelentei si integritatii, iar filozofia sa ca “totul urca sau coboara din cauza leadership-ului” motiveaza orice incercare de a ajuta oamenii sa isi atinga cel mai inalt potential. La seminarul de la Bucuresti, John Maxwell va prezenta principiile de baza care pot modela dezvoltarea si care pot creste performantele in zone cheie, cum ar fi:
RELATIONARE – Cum sa relationam mai bine cu ceilalti prin intelegerea acestor reguli de relationare si cum sa adaugam valoare oamenilor ajutandu-i sa-si atinga potentialul lor maxim.
ECHIPA – Cum sa recunoastem si sa construim potentialul de leadership in cei din jurul nostru si cum sa aplicam legile de echipa care sa ne ajute sa-i aducem si pe ceilalti la un nivel mult mai inalt.
ATITUDINE – Cum sa ne imbunatatim atitudinea prin exercitii zilnice, intelegand ce efect are asupra noastra si asupra celor din jur, si cum sa adoptam o atitudine care sa ajute ca schimbarile sa se produca mai usor.
LEADERSHIP – Aflam ce fac leaderii de succes ca sa ramana in top, cum ii conduc pe altii cu succes spre ceea ce ei au realizat deja si chiar mai departe de atat si cum ii influenteaza pe altii din inima si nu doar cu mintea.
“Curajul unui mare leader de a-si implini viziunea vine din pasiune, nu din pozitia detinuta.” – Dr. John C. Maxwell